آموزش خلبانی پارسیس بهترین سایت

آموزش خلبانی پارسیس بهترین سایت

آموزش خلبانی پارسیس بهترین سایت

Blog Article

راجب صنعت که پرسیده شد اینکه خیلی ها دوست دارن وارد خلبانی بشن شاید به درستی توجیه نیستند و فکر میکنن خلبانی فقط مسافربری هست خب اون هم با توجه به محدودیتی که در کشور ما موجود هست.

سلام من ۱۶ سالمه قد و وزن و هیکل خوبی دارم میخواستم بدونم ایا می تونم دوره های آموزش رو شروع کنم که برای ۱۸ سالگی برای کار بگردم؟؟

علیرغم محدودیت‌های ذکر شده در بالا می‌توان به این موضوع هم اشاره کرد که خلبانان زن، به دلیل داشتن دقت بالا و مدیریت خوب از بهترین خلبانان شاغل در ایرلاین‌ها و حتی جزو بهترین اساتید برای آموزش خلبانی هستند.

مدرک تحصیلی: برای ورود به دوره‌ های خلبانی، داشتن حداقل مدرک دیپلم ضروری است.

همچنین می‌توانید نظرات و دیدگاه خود را در انتهای این مقاله برای ما ارسال نمایید.

– اتاق امتحانات : که تمامی امتحانات در این بخش بوسیله کامپیوترهایی انجام میشود که در مرکز پارسیس برنامه ریزی و طراحی شده اند و کلیه سطوح را شامل میشوند.

مرکز آموزش هوانوردی پارسیس در سال 1389 با هدف آموزش ‌و پرورش نیروی انسانی متخصص به همت احمد رحمانی (رئیس هیئت‌مدیره) و مرحوم خلبان مجید یوسفی مهر (مدیرعامل) تأسیس گردید و به جهت آموزش دوره‌های زمینی و پروازی خلبانی شخصی (PPL)، تجاری (CPL)، پرواز با دستگاه (IR) و آموزش معلم خلبانی (AFI) و با اخذ موافقت اصولی از سازمان هواپیمایی کشوری خلبان و با اهداف کمک به خصوصی‌سازی حوزه آموزش هوانوردی و آماده کردن کادر پروازی مجرب برای شرکت‌های هواپیمایی و اشتغال‌زایی در این بخش شروع به فعالیت نمود. سوالی دارید؟ 021-47289 ایمیل ما Info@parsisaviation.com

آموزشگاه خلبان پارسیس در خدمت شماست.

کاترین رایت نقش مهمی در صنعت هوانوردی اولیه ایالات متحده داشت. خواهر کوچکتر ویلبر و ارویل رایت، مخترعان اولین هواپیما،او نماینده کلیدی در شرکت رایت بود.

سلامت جسمانی: برای خلبان شدن، افراد باید از نظر جسمی و پزشکی در وضعیت مناسبی قرار داشته باشند. به‌طور کلی، داشتن بینایی و شنوایی خوب، سلامت قلب و عروق و نداشتن بیماری‌های مزمن از جمله شرایط لازم است. این موارد در آزمون‌های پزشکی اولیه بررسی می‌شوند.

.. برگزار شد که به مرور زندگی و فعالیت‌های محمود اسکندری می‌پرداخت. [۱۲][۱۳]

در کل متخصصان این رشته موظف‌اند با استفاده از ماهواره‌ها و وسایل دیگر اطلاعات را به دست آورده و به اطلاع خلبان برساند تا مشکلی در ایمنی پرواز ایجاد نشود.

این گرایش برای عملیات‌های امداد و نجات، حمل و نقل بار و مسافر در مناطق صعب‌العبور و همچنین مأموریت‌های نظامی استفاده می‌شود.

این صفحه آخرین‌بار در ۴ اکتبر ۲۰۲۴ ساعت ۰۴:۲۰ ویرایش شده است.

Report this page